BA-NA-NA ;
ABOUT ENTRY ASK FM TWITTER INSTAGRAM
Impian baru :'D
Thursday, November 21, 2013 • 11:16 AM • 0 comments
Assalamualaikum & hello reader(s) :D

So, ive just  watched Ahmad Ammar dalam kenangan video on youtube. You can watch it ( HERE )
Aku tak pernah kenal pun Ahmad Ammar ni. tak pernah tahu pun but lately, banyak tweet pasal dia. So he must me someone special lah kan? Aku ingat dia baik & meninggal. macam org lain jugak. So then tadi aku bukak youtube. sebenarnya nak tgk glee episode quaterback punya. but tak tahu mcm mana tetibe boleh tertengok Ahmad Ammar. mungkin Allah gerakkan hati untuk aku berubah. idk. but i felt so interested.

I skip gambar kekecik dia. then i was shocked & cried.. i saw this


Embedded image permalink


Embedded image permalink


idk what i feel but that feeling comes with a new hopes for me. betul jugak. sampai bila kita nk berada kat zon selesa. we spend our whole day doing nothing. kalau menggembara dapat ilmu pengetahun. In shaa Allah dpt keredhaan Allah. Aku nak jumpa Allah dlm keadaan org yg berilmu. 16 tahun aku hidup & i didnt know anything. i mean like ilmu Allah luas tp aku mybe tahu setitik je. entah2 setengah titik pun belum tentu.

In shaa Allah. aku nak belajar rerajin. takpe susah sikit. Allah ada. percaya Allah, tawakkal kpd Allah. Allah tahu yg terbaik. In shaa Allah. kalau pergi menggembara, i'll bring my mom along. and ofc i will bring her. i want her to always be with me. & kalau ada peperangan Islam, aku nak join. nak mati syahid. Mulianya.. Allahu :'D Bismillahi tawakkaltu. semoga impian baru ni jadi kenyataan. Amin :'D

Labels: , , , ,



PASTFUTURE
YELLO! :)
Assalamualaikum ! :D Hello , Hi :D