BA-NA-NA ;
ABOUT ENTRY ASK FM TWITTER INSTAGRAM
Over is Over.
Sunday, May 25, 2014 • 4:38 PM • 0 comments
Assalamualaikum bakal bakal penghuni syurga yang cecantik lagi kacak ni. hehe how are you? hope everything going well in shaa Allah.
so
so
soo
soooo
tajuk dia pun cm dah emo dah en haha xde la. saje je nak bagitahu yang..
hm.
EXAM MIDYEAR DAH HABISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS WEH DAH HABIS WEH CAN YOU FEEL ME. lol aseef.
all the subject are tough except for accounts. but........ everything was
الحمدلله

Hope result okay. takda fail. amin amin! so,
Beside exam, apa yang lagi dah over? well, its me. Bye ainil. rip heart broken ewah haha rip perasaan dkt lelaki. lols. its been 6 mth till our last convers &  it was suck convers but still. im proud of myself sebab boleh tahan nafsu tk pi tegur dia. well. dulu ainil dh mcm desperate sngt. yg dia pun seronok je mainkan perasaan ainil. memalukan diri betul ainil ni. ish. astaghfirullah. aseef t.t but now, everything was alhamdulillah.hehe alhamdulillah sngt2 ainil. Thank you berjaya matangkan diri dlm "permainan" cinta ni. :DD

but how i did it? so here's the answer

Islam way of life

its suck bila teringat pasal dia & keep baca conversation but yknow. Allah help me bnyk sngt. Aku ni hamba yang banyak dosa. Allah tolong.. baiknya Allah t,t

Tak kira la besar mana pun masalah. kalau kita serahkan semua dekat Allah, in shaa Allah semua ok :D

Talk to Allah, Cry to Allah, Pray to Allah.

last but x leastttttttttt,
♥

jaga diri ya. Assalamualaikum :)

Labels: , , , , , , , , , , , , , , , , ,



PASTFUTURE
YELLO! :)
Assalamualaikum ! :D Hello , Hi :D