BA-NA-NA ;
ABOUT ENTRY ASK FM TWITTER INSTAGRAM
Assalamualaikum!!
Wednesday, September 10, 2014 • 3:46 PM • 0 comments
Assalamualaikum semua. its been a very long time since my last update (eh yeke?)
So how are you? Alhamdulillah to Him for give us opportunity untuk bertaubat & beribadah to Him in shaa Allah. :)

So anyway, my ekzem iz juzt overh ken yu fil mi iz like hey after 3 weeks finalllyyy. hehe but i'm sure my result will not be that good since all the subjects were so hard but i trust in Him, how much effort i put, the result will definately iz written in the paper.

allah

I don't really care if takda org baca any entry on my blog. because, the reason i wrote this as nanti helping me whenever i'm down, it will make me realize that "aku pernah kuat kerana Allah, takda alasan untuk give up sebab manusia"

I don't know.....but the only one yg aku percaya is Allah. i know there is something better in the future which i don't even know what it is. it's a suprise from Allah. Yup, He's the one who always make suprise to us.

♡

Yup. hehe no wonder i love to sleep!! I bet my soul miss Allah so so so much & so do i! :D
I'm scared sometimes. Tak tahu ada peluang ke tak jumpa Allah nanti. Tak tahu mcm mana reaction kalau Allah tgk hamba dia yg leka, pemalas, kuat makan, dengar benda lagha, mengumpat semua. Mesti Allah sedih.. Dia xprnh abaikan hamba Dia walau jahat mcm mana pun tp here i am. still buat dosa. sometimes i do wonder, why Allah ciptakan aku kat dunia ni. Aku layak ke nak masuk syurga? kan bagus tak tercipta sebab nanti bnyk dosa..

but i still believe in Him. like i said, mesti ada something He nak tell you. Dia nak aku tgk ciptaan Dia & He want me to be soo proud jadi Islam. Subhanallah :")

Quotes.

Ramai benci aku ni.. Ramai. Just because i said hi to them & they labelled me gedik & all the stuff. ada yg " i know u r tak pndai so i won't listen to you" bukan nak buruk sangka but the way they treat you pun boleh rasa kan? Takpa. Allah ada. Allah rindu tu. Allah kata tkpa dorg benci kita, Allah ada untuk sayang kita. Allahu T.T

Boonaa Mohammed

Sebab aku tk pernah yakin yang aku akan hidup esok. Aku tak sabar nak jumpa Allah & i will tell him everything. tp aku takut if aku xsempat nak jumpa Allah, dah jatuh masuk neraka. risau. takut. T.T

Aku takut Allah tarik nikmat Islam, nikmat hidayah. aku takut. aku taknak jauh dari Allah. biarlah aku lonely tp sentiasa bersama Allah drpd dgn ramai org yg xprnh lngsg ingtkn aku psl Allah. Jujur, aku kecewa sebab kwn xprnh tegur psl jgn mengumpat ke apa. tp aku akan cuba sedaya upaya daki utk dapat kemanisan iman. takda istilah putus asa. biarlah aku penat. janji aku bersama Allah.

✨🌟💫

Labels: , , , , , , ,



PASTFUTURE
YELLO! :)
Assalamualaikum ! :D Hello , Hi :D