BA-NA-NA ;
ABOUT ENTRY ASK FM TWITTER INSTAGRAM
Matriculation.
Wednesday, September 23, 2015 • 6:17 PM • 0 comments
Assalamualaikum gais!

lama rasanya tak update blog (takpun :P )
So, anyway. life aku sangat sangat hectic. tapi takda pun rasanya. i mean like bukan normal ke jadi stress, pressure masa study?

(2) Tumblr

so as u guys know, i'm currently jadi one of the kmnsian (kolej matrikulasi negeri sembilan). well, tbh first impression tgk college tu mcm....................ni kolej ke penjara do? hahahahahaah its ugly but who cares as long as dia one of the top matriculation in malaysia ehe.

aku amek course accounts since itu yang aku minat. sangat minat. & alhamdulillah i think i've made a right choice ehehehe alhamdulillah roommates sangat okayyyyyyyyy! sayang gila do kat dorang. penyelamat aku dari serangga ft layan perangai merepek aku ft boleh mntak pendapat and all.  not to forget daya & mira ofc hahahaha mira sangat sangat manja. keje nak ngorat aku je hahaha

tak tahu kenapa rasa pelik update blog
ok sambung. classmate pun okay..kot? mula mula sangat annoying pastu skrang alhamdulillah okay xD plus kuat makan lagi2 si sherry anthony tu xD



if u ask me what aku suka in kmns, nothing. except for ayam gunting, kopok lekor, ayam goreng & sambal terung. and waitt ada a lots of kucing! comel sngt >.< you can check on my twitter here .

alhamdulillah, so far so fat and so good dekat kolej ehehehe & the best moment is pergi melaka dgn alia, miza & kaka like mcm tu je. plan apa semua tak. redah cenggitu je but alhamdulillah selamat hahahaha so tbc..

***

well, is it wrong to fall in love?

Labels: , , , , , , , , ,



PASTFUTURE
YELLO! :)
Assalamualaikum ! :D Hello , Hi :D